28 Temmuz 2010 Çarşamba

ACTIFED 60 MG 30 TABLET

Pseudoephedrine bør brukes med forsiktighet hos pasienter med hypertensjon. ACTIFED antihypertensiva, trisykliske antidepressiva eller andre sympatomimetika agenter (decongestants, psychostimulants som amfetamin appetitt suppressant og slikt) bør brukes med forsiktighet hos pasienter som fikk (se kontraindikasjoner og interaksjoner med andre legemidler). ACTIFED de andre sympatomimetika stoffer som hypertensjon, hjertesykdommer, diabetes, hypertyreose, høyt intraokulært trykk og prostata vekst bør brukes med forsiktighet hos pasienter sett. Actifed sirup kan være tretthet (bruk av kjøretøy og maskiner informasjon, se effektene). Om denne objektive data Selv om det ikke ACTIFED brukere samtidig alkohol eller sentralnervesystemet virkninger på andre beroligende midler som brukes for å unngå behovet ACTIFED'in moderat og alvorlig nedsatt eller nedsatt nyrefunksjon sett hos pasienter, spesielt hjerte-og karsykdom, med saker der øvelsen skal være forsiktige (Farmakokinetiske informasjon, se spesifikasjoner).

Graviditet og Amming brukstid: Graviditet category''C''pseudoephedrine og triprolidin lenge vært uønskede hendelser som blir sett mye brukt i svangerskapet under bruk og de spesifikke data er ikke tilgjengelig. Derfor fordelene med dette stoffet av gravide stoffet, risikoen for å utvikle fostre er sikkert å bli balansert med bruk av vilkår skal avgjøres. Triprolidin går over i morsmelk og en liten mengde pseudoefedrin, men effekten på ammet barnet er ukjent. Narkotikabruk i sykepleie mødre, og de forventede fordeler for moren at barnet ikke skal brukes uten særlig risiko.

Effektene av bruken av kjøretøy og maskiner: Actifed sirup og odituar døsighet kan redusere ytelsen i aptitude tester. Antihistaminer kan være individuelle forskjeller i respons. Triprolidin er rapportert hos pasienter for bivirkninger som svimmelhet, ikke Actifed sirup ikke påvirke ytelsen til kjøring før du er sikker på at du ikke bør maskinen ikke brukes eller skal ikke delta i farlige aktiviteter (se Advarsler og forsiktighetsregler).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder