19 Mayıs 2010 Çarşamba

Gardasil

Hva er Gardasil?

For å unngå genital warts Gardasil er brukt her og cervical / vaginal kreft forårsaket av humant papillomavirus (HPV) type 6, 11, 16 og 18 i jenter og unge kvinner i alderen 26, 9 gjennom Gardasil kjønnsvorter og livmorhalskreft / vaginal kreft, 26 av Human papilloma virus (HPV) type 6, 11, 16 og 18 jenter og unge kvinner i alderen 9 til hindre årsaken. Brukes til å hindre Genital warts Gardasil er også forårsaket av HPV-typene 6 og 11 i gutter og unge menn i alderen 9 til 26 Genital warts Gardasil samtidig, og er HPV-typene 6 og 11 gutter og unge menn i alderen mellom 9 og 26 brukes for å hindre årsaker. Humant papillomavirus (HPV) kan forårsake kjønnsvorter, kreft i livmorhalsen, og Forskjellige kreft i vulva og vagina. Human papilloma virus (HPV) kan forårsake kjønnsvorter, livmorhalskreft og vulvar eller vaginal kreft i ulike.

Quadrivalent HPV-vaksine i form av (Gardasil) brukes i både menn og kvinner. HPV-vaksine (Gardasil) og fire verdifulle skjema benyttes for både mannlige og kvinnelige pasienter. En annen form av HPV-vaksine (Cervarix) er bare i Hunnene er brukt her. HPV-vaksine (Cervarix) er bare en annen form for kvinner. Gardasil gir informasjon kun for denne medisinen guide. Gardasil, gir dette stoffet håndboken informasjon.

Centers for Disease Control og Prevention (CDC) anbefaler HPV-vaksine til alle jenter i alderen 11 eller 12 år gammel. Centers for Disease Control og Prevention (CDC) for alle jenter i alderen 11 eller 12 år for HPV-vaksine anbefales. Vaksinen anbefales også hos jenter og kvinner i alderen 13 til 26 år som allerede hadde mottatt vaksine eller har notater notater fullført alle booster skudd. Vaksine på jenter og kvinner i alderen 13 på samme tid for 26 år som ikke allerede har mottatt vaksine eller ikke har fullført alle booster skudd anbefales gamle.

Kan du få Gardasil selv om du hadde allerede hatt kjønnsvorter, eller hadde en positiv HPV-test eller unormal PAP smøre i fortiden. Du kan til og med har allerede fått Gardasil kjønnsvorter, eller HPV-test, eller unormal PAP smøre i det siste, var det positive. Men behandle aktive kjønnsvorter eller HPV Gardasil vil rope-relaterte kreftformer, og notater vil det kurere HPV-infeksjon. Imidlertid er Gardasil aktiv genital warts eller HPV-relatert kreft ikke er behandlet, og HPV-infeksjon er ikke behandlet.
Viktig informasjon om viktig informasjon om Gardasil Gardasil

Motta en booster vaksine Gardasil oppmerksom bør du være hvis du hadde en livstruende allergisk reaksjon etter at hadde det første skuddet. Livstruende allergisk reaksjon etter det første skuddet hvis en booster vaksine Gardasil ikke bør være.

Før mottak Gardasil, legen din hvis du hadde høy feber eller tegn på infeksjon, et svakt immunsystem, en blødning uorden som hemophilia, eller hvis du tar en blod tynnere som warfarin (Coumadin). Hvis en høy feber eller tegn på infeksjon, et svakt immunforsvar, blødninger lidelser som hemophilia, eller legen din dersom du tar en blod mottar Gardasil, mens tynnere warfarin som før (Coumadin), for eksempel.

Centers for Disease Control og Prevention (CDC) anbefaler HPV-vaksine til alle jenter i alderen 11 år eller 12. Centers for Disease Control og Prevention (CDC) for alle jenter i alderen 11 eller 12 år for HPV-vaksine anbefales. Vaksinen anbefales også hos jenter og kvinner i alderen 13 til 26 år som allerede hadde mottatt vaksine eller har notater notater fullført alle booster skudd. Vaksine på jenter og kvinner i alderen 13 på samme tid for 26 år som ikke allerede har mottatt vaksine eller ikke har fullført alle booster skudd anbefales gamle.

Gardasil skal brukes i stedet for notater har en rutine bekkenet eksamen og Pap smear for screening av livmorhalskreft. Gardasil for livmorhalskreft skjermen i stedet for en rutinemessig gynekologisk undersøkelse og Pap smear, som ikke bør brukes. Kan du få Gardasil selv om du hadde allerede hatt genital warts, hadde en positiv HPV-test eller unormal PAP smøre eller i fortiden. Du kan få Gardasil selv du allerede har genital warts, eller positiv HPV-test eller unormal PAP smøre tidligere hadde. Vær imidlertid oppmerksom behandle aktive kjønnsvorter Gardasil vil, eller HPV-relaterte kreftformer, og notater vil det kurere HPV-infeksjon. Imidlertid er Gardasil aktiv genital warts eller HPV er ikke relatert til behandling av kreft, og HPV-infeksjon er ikke behandlet. Svak, kan du føle etter å ha mottatt Gardasil. Du kan føle deg lettere etter å ha mottatt Gardasil. Noen mennesker hadde hatt anfall-lignende reaksjoner etter å ha mottatt denne vaksinen. Etter å ha mottatt denne vaksinen, noen er reaksjoner som anfall. Legen din kan ønske deg til å forbli under observasjon løpet av de første 15 minutter etter injeksjonen. Legen deg under observasjon for de første 15 minuttene etter injeksjon kan være lurt å bo.

Utvikling av kreft fra HPV er mye mer farlig for helsen din enn å ha mottatt vaksine for å beskytte mot den. HPV utvikler kreft vaksiner til å beskytte mot flere farlige for helse er mer å gjøre. Men som noen form for medisin, kan Gardasil forårsake bivirkninger, men risikoen for alvorlige bivirkninger er ekstremt lav. Men som noen form for medisin, kan Gardasil forårsake bivirkninger, men risikoen for alvorlige bivirkninger er ekstremt lav.

Gardasil beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer som klamydia notater, gonoré, herpes, HIV, syfilis, og trichomoniasis. Gardasil mot seksuelt overførbare sykdommer, klamydia, gonoré, slik som herpes, HIV, syfilis, og injeksjon beskytter ikke deg.
Før mottak av Gardasil Gardasil før

Før mottak Gardasil, legen din hvis du har: Fortell legen din om du får Gardasil, før:

*

høy feber, eller tegn på infeksjon, høy feber og tegn på infeksjon;
*

et svakt immunforsvar, et svakt immunsystem;
*

Blood-clotting eller en blødning lidelse, for eksempel hemophilia, eller hemophilia en blødning eller blodpropp lidelse, eller
*

dersom du bruker en tynnere blod som warfarin (Coumadin). Å ta en blod tynnere slik som warfarin, i tilfelle (Coumadin), for eksempel.

FDA graviditet kategori B. Denne medisinen er forventet å være oppmerksom på er skadelig for det ufødte barnet. FDA graviditet kategori B. Denne medisinen er ikke forventet å være skadelig for det ufødte barnet. Mottar imidlertid The Gardasil uten å fortelle legen din om du bør være notater du er gravid eller planlegger å bli gravid før du hadde fått alle doser av Gardasil. er gravide eller planlegger å bli gravid, og alle doser av Gardasil er ikke tatt før, men ikke bør få Gardasil uten å fortelle legen. Enten det er kjent notater Passes HPV-vaksine hvis det kan skade eller melk til en sykepleier baby breasted. Hvorvidt HPV-vaksine går over i morsmelk eller kunne skade en sykepleie baby er ukjent. Dollar denne vaksinen uten å fortelle legen din hvis du får Notene ammer en baby. barn som ammes denne vaksinen uten å fortelle legen din hvis du ikke får.

Se også: Advarsler i graviditet og amming flere detaljer Se også: Graviditet og amming advarsler flere detaljer

Gardasil beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer som klamydia notater, gonoré, herpes, HIV, syfilis, og trichomoniasis. Gardasil mot seksuelt overførbare sykdommer, klamydia, gonoré, slik som herpes, HIV, syfilis, og injeksjon beskytter ikke deg.

Forhindre sykdommer forårsaket av Gardasil HPV-typer vil merke annet enn type 6, 11, 16 og 18 Gardasil HPV-typer enn sykdom vil ikke hindre årsaken til 6, 11, 16 og 18 Det er over 100 forskjellige typer HPV. På over 100 ulike HPV.


Hvor er Gardasil gis? Hvordan er Gardasil?

Gardasil gis som en injeksjon (skudd) i en muskel i overarmen eller låret. Gardasil overarmen eller låret, injiseres i en muskel (skudd) er gitt som. Dette injeksjon i en legekontoret vil du motta Klinikken eller andre innstillinger. Av lege eller annen får injeksjon i en klinisk setting.

Gardasil er gitt i en serie av tre skudd. Blir gitt en serie på tre Gardasil skudd. Du kan til enhver tid hadde det første skuddet så lenge du er mellom 9 og 26 år gammel. Mellom 9 og 26 år som til enhver tid kan være lenge skutt for første. Du må da mottar et nytt to måneder etter at første skudd av dose, Dose 6 måneder etter at første skudd og en tredje. Etter å ha fått en ny dose to måneder etter det første skuddet og tredje dose 6 måneder etter det første skuddet du trenger.

Sørg for å motta alle doser av Gardasil som anbefales av helsepersonell eller statens helse avdelingen. sikre at alle doser av Gardasil med legen din eller anbefalt av statens helse avdelingen tar. Kan du få notatet er fullstendig beskyttet når du noterer deg hele serien for $. Hvis du ikke mottar hele serien kanskje ikke være fullt beskyttet.

Gardasil skal brukes i stedet for notater har en rutine bekkenet eksamen og Pap smear for screening av livmorhalskreft. Gardasil for livmorhalskreft skjermen i stedet for en rutinemessig gynekologisk undersøkelse og Pap smear, som ikke bør brukes.
Dose hva skjer hvis jeg glemmer en! Hva skjer hvis jeg glemmer en dose?

Kontakt legen din hvis du vil savne hvis du får forsinket eller en Gardasil boosterdose. Gardasil går glipp av en boosterdose kontakt lege eller hvis du går bak skjema. Den neste dosen skal gis så snart som mulig. Den neste dose skal gis så snart som mulig. Det er ikke nødvendig å starte på nytt. Du trenger ikke å starte på nytt.

Vær sikker på at dere alle mottar Den anbefalte doser av Gardasil. Hvis alle anbefalte doser Gardasil å være sikker. Den fullstendige rekke vaksiner dersom du mottar Dollaren notat, kan du merke er fullt beskyttet mot sykdommen. Hvis du ikke mottar hele serien av vaksiner, kan ikke være fullstendig beskyttet mot sykdom.
Hva skjer hvis jeg Overdose? Hva skjer hvis jeg overdose?

Usannsynlig å skje er en overdose av denne vaksinen. En overdose av denne vaksinen er lite sannsynlig vil forekomme.
Hva bør jeg unngå mens du mottar Gardasil? Gardasil bør unngås når du kjøper?

Visse andre vaksiner kan være oppmerksom på at det bør gis samtidig som Gardasil. Gardasil bør gis samtidig det kan være noen andre vaksiner. Gardasils til du var ferdig med serie på tre, notater får Dollaren andre vaksine (inkludert en influensa skutt) uten å spørre legen din. Hvis) uten å spørre legen din om andre vaksiner, for eksempel en influensavaksine (du vil ikke bli ferdig før tre Gardasils serien.
Gardasil bivirkninger av Gardasil bivirkninger

Motta en booster vaksine Gardasil oppmerksom bør du være hvis du hadde en livstruende allergisk reaksjon etter at hadde det første skuddet. Livstruende allergisk reaksjon etter det første skuddet hvis en booster vaksine ikke bør få Gardasil.

Utvikling av kreft fra HPV er mye mer farlig for helsen din enn å ha mottatt vaksine for å beskytte mot den. HPV utvikler kreft vaksiner til å beskytte mot flere farlige for helse er mer å gjøre. Men som noen form for medisin, kan Gardasil forårsake bivirkninger, men risikoen for alvorlige bivirkninger er ekstremt lav. Men som noen form for medisin, kan Gardasil forårsake bivirkninger, men risikoen for alvorlige bivirkninger er ekstremt lav.

Få akutt medisinsk hjelp hvis du hadde noen tegn på en allergisk reaksjon på Gardasil av disse: elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, lepper, tunge eller svelg. Gardasil en allergisk reaksjon på noen av disse symptomene: hives har fått medisinsk hjelp, kortpustethet, ditt ansikt, lepper, tunge eller hals hevelse. Kanskje du føler deg etter 'mottak Gardasil Faint. Du kan føle deg lettere etter å ha mottatt Gardasil. Noen mennesker hadde hatt anfall-lignende reaksjoner etter å ha mottatt denne vaksinen. Etter å ha mottatt denne vaksinen, noen er reaksjoner som anfall. Legen din kan ønske deg til å forbli under observasjon løpet av de første 15 minutter etter injeksjonen. Legen deg under observasjon for de første 15 minuttene etter injeksjon kan være lurt å bo.

Ring legen din med en gang dersom du hadde en alvorlig bivirkning som for eksempel: Ring legen med en gang hvis du har en alvorlig bivirkning som for eksempel:

*

magen å elske smerte, alvorlig mage-smerter;
*

Hovne kjertler, hovne kjertler;
*

lett blåmerker eller blødninger, forvirring, uvanlige Svakhet, lett blåmerker eller blødninger, forvirring, uvanlige svakhet;
*

feber, frysninger, smerter kroppen, generell dårlig følelse, feber, frysninger, smerter kroppen, generell dårlig følelse;
*

brystsmerter, eller brystsmerter eller
*

følelsen kortpustet. følelsen kortpustet.

Mindre alvorlige bivirkninger kan inkludere Gardasil: Mindre alvorlige bivirkninger av Gardasil er:

*

smerte, hevelse, rødhet, blåmerker, eller kløe der skuddet ble gitt, smerte, hevelse, rødhet, blåmerker, kløe eller hvor brannen ble gitt;
*

mild feber, hodepine, svimmelhet, tretthet, mild feber, hodepine, svimmelhet, tretthet;
*

kvalme, CINV, diaré, kvalme, oppkast, diaré;
*

søvnproblemer (søvnløshet), søvnproblemer (søvnløshet);
*

rennende eller tett nese, sår hals, hoste eller rennende eller tett nese, sår hals, hoste eller
*

tann smerter, ledd-eller muskelsmerter. dental smerte, muskel-eller leddsmerter.

Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre kan forekomme. Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre kan forekomme. Ring legen din om medisinske råd om bivirkninger. legen om bivirkninger, ring legen din. Du kan rapportere bivirkninger vaksine til US Department of Health and Human Services 1-800-822-7967 hester. På 1-800-822-7967 for U. S. Health and Human vaksine kan rapportere bivirkninger.

Se også: Gardasil bivirkninger med flere detaljer, se også: Gardasil bivirkninger i mer detalj
Gardasil vil påvirke Hvilke andre rusmidler? Hvilke andre legemidler påvirker Gardasil?
Før mottar Gardasil, forteller legen om alle andre vaksiner du nylig hadde fått. , Nylig fikk legen din om alle andre vaksiner før du mottar Gardasil.

Også fortelle legen om du nylig hadde fått legemidler eller behandlinger som kan svekke immunforsvaret, inkludert: Nylig, inkludert stoff eller behandling kan svekke immunforsvaret eller legen din dersom du har:

*

en muntlig, nasal, innånding, eller injiserbare steroider medisin, oral, nese, innånding, eller injiserbare steroider medisin;
*

kjemoterapi eller stråling, kjemoterapi eller stråling;
*

medisiner til behandling av psoriasis, revmatoid artritt, eller andre autoimmune sykdommer, for eksempel azatioprin (Imuran), efalizumab (Raptiva), Etanercept (Enbrel), leflunomid (Arava), og andre, eller narkotika, psoriasis, revmatoid artritt eller andre autoimmune sykdommer, leflunomid behandling, for eksempel efalizumab azatioprin (Imuran), (Raptiva), etanercept (Enbrel), (Arava), og andre som, eller
*

Legemidler til behandling av organtransplantasjon avvisning eller forhindre, for eksempel basiliximab (Simulect), ciklosporin (Sandimmune, Neoral, Gengraf), muromonab-CD3 (Orthoclone), mykofenolatmofetil (CellCept), sirolimus (Rapamune) eller tacrolimus (Prograf). eller medikamentell behandling for å hindre organtransplantasjon avvisning som ciklosporin, basiliximab (Simulect), (Sandimmune, Neoral, Gengraf), muromonab-(Orthoclone), mykofenolatmofetil (CellCept CD3) som sirolimus (Rapamune) eller tacrolimus (Prograf).

Merk denne listen er komplett, og det kan være andre stoffer som kan samhandle med Gardasil. Denne listen er ikke komplett, og det kan være andre stoffer som kan samhandle med Gardasil. Fortell legen din om alle Resept og over-the-counter medisiner du har fått. Alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner du tar legen din. Dette inkluderer Vitaminer, mineraler, urteprodukter, og andre rusmidler forskrives av lege. Dette, vitaminer, mineraler, urteprodukter inneholder legemidler forskrevet av andre leger. Ved hjelp av en ny medisin uten å fortelle startstedet dollar legen notater. Hvis du bruker en ny medisin uten å fortelle legen din ikke start.
Hvor kan jeg få mer informasjon? Hvor kan jeg få mer informasjon?

Legen din eller apoteket kan * Gi mer informasjon om Gardasil. Legen din eller apoteket kan gi mer informasjon om Gardasil. Ytterligere informasjon er tilgjengelig fra din lokale helsestasjon eller Centers for Disease Control og Prevention. For mer informasjon, gjør lokale helsestasjon eller Centers for Disease Control og Prevention ikke.

* Det er blitt gjort, at informasjonen gitt av Cerner Multum til, Inc.. ('Multum') er riktig, up-to-date, og komplett, men ingen garanti er gjort om dette. Cerner alt for å selvinnsikt, er Inc (det 'kjerne') sant, oppdatert, og fullføre for å være sikker, men gjorde ingen garantier er gjort i denne retningen. Drug informasjonen her kan være tid følsom. Når informasjonen som finnes her kan være utsatt for stoffet. Multum informasjonen er utarbeidet til bruk for forbrukere og helsesektoren i USA og utøvere Derfor Warrant Multum gjør oppmerksom på at bruker utenfor USA er hensiktsmessig, med mindre spesifikt angitt noe annet. Med mindre annet er angitt, spesielt selv-kunnskap om helse utøvere, og forbrukerne har utarbeidet for bruk av USA og dermed utenfor USA, er kvalifisert garanterer ikke egenkapital. Multum's narkotika informasjon gir notat godkjenne medisiner, diagnostisere pasienter eller anbefale terapi. Informasjon om selv-medisinering medisiner, diagnostisere pasienter eller anbefale terapi er ikke funnet. Multum's narkotika informasjon er en informativ ressurs utviklet for å hjelpe lisensiert helsetjenester utøvere i omsorgen for sine pasienter og / eller for å tjene forbrukere ser på denne tjenesten som et supplement til, og ikke en erstatning for, kompetanse, ferdigheter, kunnskap og dom av helsetjenester utøvere. Self narkotika informasjon, en kilde til informasjon for sine pasienter og pleie lisensiert helse utøvere for å hjelpe laget og / eller forbrukere, i tillegg til de tjenestene vise, ikke erstatte, kompetanse, ferdigheter, kunnskap og helse utøvere dom tjener. Fravær av advarsel om et gitt legemiddel eller stoff kombinasjon i en ingen måte tolkes slik at Google Analytics skal stoffet eller stoffet kombinasjon som er trygg, effektiv eller hensiktsmessig for et gitt pasienten. for en gitt legemiddel eller stoff kombinasjon på ingen måte fravær av en advarsel til stoffet eller stoffet kombinasjonen er trygg, effektiv eller hensiktsmessig for pasienten, kan ikke tolkes å vise. Multum ikke påta seg noe ansvar for ethvert aspekt av helsetjenester administreres notater ved hjelp av informasjon Multum Gir. Informasjon om alle aspekter av helse ved hjelp av selv-anvendt stoffet ikke aksepterer noe ansvar eller gir. Informasjonen i dette dokumentet notatet er ment å dekke alle mulige bruksområder, retningene, forsiktighetsregler, advarsler, interaksjoner, allergiske reaksjoner eller bivirkninger. Informasjonen på alle mulige bruksområder, retningene, forsiktighetsregler, advarsler, interaksjoner, allergiske reaksjoner eller bivirkninger inkludert for å dekke er ikke egnet. Hvis du hadde spørsmål om legemidler du tar, sjekk med din lege, sykepleier eller apotek. Hvis en lege, sykepleier eller farmasøyt om medisiner du tar råd hvis du har spørsmål.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder