19 Mayıs 2010 Çarşamba

Hoodia

Hva du bør vite om Hoodia er den viktigste informasjonen?

* Har Hoodia uten først å snakke med legen din ta notat hvis du ikke tar Hoodia uten først å snakke med legen din hvis du
Han har diabetes, eller dersom du bruker en medisin for å kontrollere blodsukkernivået ditt, ditt blod sukker nivåer, eller hvis du tar et stoff å kontrollere diabetes
Han hadde noen hjerteproblemer eller ta noen medicines'brochure hjertet, noen hjertesykdom eller å måtte ta noen hjerte medisiner
Den har en blødning eller blodpropp uorden eller tar en medisin for å øke eller minke clotting av blodet ditt som for eksempel aspirin, warfarin (Coumadin) eller heparin, en blødning eller blod koagulasjon lidelse eller for å øke eller som aspirin og blodpropp redusert , er warfarin (Coumadin) eller heparin et stoff som
hun har anoreksi, bulimi eller andre spiseforstyrrelser. har anoreksi, bulimi eller andre spiseforstyrrelser.
* Du kan ta notater til Hoodia er i stand til, eller du kan kreve spesiell overvåkning hvis du hadde noen av forholdene under behandlingen eller tar noen av de nevnt ovenfor medicines'brochure. Hoodia hvis du må kjøpe, eller du kan trenge spesiell oppfølging under behandlingen kan kanskje ikke motta noen forhold eller medisiner som er nevnt ovenfor.
* Hoodia har blitt evaluert av FDA notater for sikkerhet, effektivitet, eller Renheten. Hoodia av FDA for sikkerhet, effektivitet, eller renheten er ikke vurdert. Alle potensielle risikoer og / eller merknader kan Fordeler med Hoodia er kjent. Alle potensielle risikoer og / eller fordeler av Hoodia kanskje ikke kjent. I tillegg er det ingen regulert produksjon standarder på plass for disse forbindelsene. Videre er det ikke plass for disse forbindelsene er regulert produksjon standarder. Det har vært tilfeller der urte / helse er blitt solgt Kosttilskudd forurenset av giftige metaller eller andre rusmidler som var. forurenset med giftige metaller eller andre rusmidler er det urte / helse kosttilskudd har blitt solgt for eksempel. Herbal / Helseprodukter Bør kjøpes fra en pålitelig kilde for å minimalisere risikoen for kontaminering. Herbal / helse kosttilskudd fra en pålitelig kilde for å minimere risikoen for infeksjon må kjøpes.

Hva er Hoodia? Hva er Hoodia hva?

* Hoodia Gordonii Cactus er en saftig-lignende anlegg, innfødt til Kalahari-ørkenen i det sørlige Afrika. En kaktus-lignende sukkulent Hoodia Gordonii sørafrikanske innfødte i Kalahariørkenen.
* Hoodia har fått mye publisitet i det siste for sin naturlige Appetite suppressant egenskaper. Naturlig appetitt suppressant Hoodia for eiendommer nylig mottatt tilbud.

Hvordan Hoodia fungerer? Hvordan Hoodia fungerer?

* Appetitten suppressant effekten av Hoodia ble først observert i 1937 av en nederlandsk antropolog studerer primitive San buskmenn i Kalahari-ørkenen. Og appetitt suppressant effekter av Hoodia for første gang i 1937, en nederlandsk antropologen studerer primitive San buskmenn Kalahariørkenen ble observert.
* Det ble lagt merke til at nomadiske buskmenn (som kaller det Xhoba) spiste stammen av Hoodia anlegget for å avverge sult under lange jaktturer i lite vegetasjon området. Forskjellen er at de nomadiske buskmenn (som Xhoba) i området sparsom vegetasjon under lange jakt turer å avverge sult, spiste vi planterøtter kalles Hoodia.
* Den aktive ingrediensen i Hoodia er i Appetitt-undertrykkende molekyl, P57, som er lisensiert til den britiske legemiddelfirmaet som søker sitt potensial som en anti-narkotika Phytopharm Obesity. Hoodia som aktiv ingrediens selskap, for den britiske stoffet er lisensiert P57, appetitten suppressant molekylet som Phytopharm, kan en anti-fedme stoffet har potensial som forskning.
* Forskere fra Phytopharm si P57 virker på hjernen på samme måte som glukose. Phytopharm forskere P57 virker på hjernen på en måte som ligner på glukose, sier de. Det lurer hjernen til å tro du er full selv om du rope hadde spist, reduserer interessen for mat og forsinkelser i tiden før sult sett. Jeg hadde ikke engang spise den lurer hjernen til å tro fullt, vil mat redusere renter og forsinkelser tiden før sulten setter inn



Hoodia Hvem bør ta notater? Hvem bør ikke ta Hoodia?

* Må ta notater uten først å snakke med legen din dersom Hoodia hatt hvis du ikke tar Hoodia uten først å snakke med legen din
*
de med diabetes, diabetes,
sin hjertesykdom eller høyt blodtrykk, hjertesykdom eller høyt blodtrykk,
OA blødning eller blodpropp lidelse, en blødning eller blodpropp lidelse,
som anoreksi, bulimi eller andre spiseforstyrrelser. anoreksi, bulimi eller annen spiseforstyrrelse.
* Snakk med legen din før du tar Hoodia om du hadde noen andre medisinske tilstander, allergier (særlig til planter), eller hvis du tar medicines'brochure eller andre urte / Helseprodukter. Snakk med legen din før du tar Hoodia hvis du har andre medisinske tilstand, kosttilskudd allergi (spesielt planter), eller andre rusmidler, eller urte / helse tatt.
* Må ta notater uten først å snakke med legen din hvis Hoodia du er gravid eller kan bli gravid. kan bli gravid eller er gravid legen din hvis du ikke tar Hoodia uten først å snakke med deg.
* Må ta Hoodia uten først å snakke med rope legen din dersom du ammer en baby. amme for barnet hvis du ikke engang snakke med en lege uten å først Hoodia.
* Det finnes ingen tilgjengelig informasjon forseelser bruk av Hoodia av barn. Ingen informasjon er tilgjengelig for bruk av Hoodia av barn. Dollar notater gi noen urte / helse til å supplere et barn uten først å snakke med barnets lege. Snakk med legen din før et barns første barn noen urte / helse tilskudd ikke.

Hvordan skal jeg ta Hoodia? Hvordan skal jeg ta Hoodia?

* Bruk av Hoodia i det kulturelle og tradisjonelle innstillinger kan avvike fra begreper akseptert av nåværende vestlige medisin. bruk av Hoodia i det kulturelle og tradisjonelle medier konsepter akseptert av nåværende vestlige medisin kan være forskjellig. Når det gjelder bruk av urte Kosttilskudd, konsultasjon med en primær helsepersonell er tilrådelig. Bruk av urte kosttilskudd med primærhelsetjenesten profesjonell, rådgivende notat anbefales. I tillegg konsultasjon med en utøver opplæring i bruken av urte / helse Kosttilskudd kan være fordelaktig, og koordinering av behandling blant alle helsepersonell involvert kan være en fordel. utøver av urte / helse supplement som bruker som ekstra opplæring, gode råd og koordinering av behandling blant alle helsepersonell, blant annet kan være en fordel.
Ta Hoodia som anvist på pakken * eller forskrifter fra lege, apotek, leverandør eller annet helsepersonell. Ta Hoodia som anvist av pakken eller som anvist av leger, farmasøyter eller annet helsepersonell leverandøren av.
* Store Hoodia som anvist på pakken. Hoodia ledet pakken butikkene.

Dose hva skjer hvis jeg glemmer en! Hva skjer hvis jeg glemmer en dose?

* Ingen informasjon er tilgjengelig forseelser et ubesvart Dose av Hoodia. Hoodia ingen informasjon tilgjengelig om et tapt dose. Rådfør deg med lege, apotek eller helsepersonell Dersom du ønsker ytterligere informasjon. Din lege, apotek eller helsepersonell dersom du trenger mer informasjon.

Hva skjer hvis jeg Overdose? Hva skjer hvis jeg overdose?

* Søk medisinsk hjelp. Søk medisinsk hjelp.

Hva bør jeg unngå mens du tar Hoodia? Hva bør unngås mens du tar Hoodia?

* Det er ingen kjente Restriksjoner på mat, drikke, eller aktivitet når du tar Hoodia, med mindre annet regissert av helsepersonell. helsefasiliteter med mindre annet blir bestemt, når du tar Hoodia mat, drikkevarer, er det ingen kjente eller aktivitet restriksjoner.

Hva er de mulige bivirkninger av Hoodia? Hva er de mulige bivirkninger av Hoodia?

* Merk Hoodia er et sentralstimulerende midler, og har ingen kjente bivirkninger. Hoodia er ikke stimulerende og har ingen kjente bivirkninger.
* Vises å Hoodia er trygt for de fleste selv om vitenskapelige Videre studier er nødvendig for å etablere sikkerhet profilen til Hoodia Extract. Hoodia Hoodia for mer forskning for å etablere sikkerheten er nødvendig for å fjerne profilen, men synes å være trygt for folk flest.
* Snakk med legen din om eventuelle bivirkninger som du utvikler. Hvis du får noen bivirkninger, snakk med legen din om.

Hvilke andre legemidler vil påvirke Hoodia? Hvilke andre legemidler vil påvirke Hoodia?

* Det finnes ingen kjente interaksjoner mellom Hoodia og andre medicines'brochure, anbefales det at du snakker med legen din, apotek eller helsepersonell før du tar noen resept eller over-the-counter medicines'brochure eller andre urte / Helseprodukter. Det var ingen Hoodia og andre rusmidler til samspillet mellom kjente som du lege, er apotek eller helsepersonell for resept eller over-the-Counter legemidler eller andre urte / helse kosttilskudd før han tok til å snakke med anbefalt.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder