6 Ağustos 2010 Cuma

ACCOLATE

Tablet film

AstraZeneca


Aktiv Ingredienser (er):
Zafirlukast 20 mg

Marked Forms:
I blisterpakninger som inneholder 56 filmdrasjerte tabletter.

Bruk:
2x20 mg daglig dose. Denne dosen bør ikke overskrides. Levertoksisitet kan utvikle. Bør ikke tas sammen med måltider. Under 12 år bør ikke brukes.

Indikasjoner:
Indisert ved profylakse og kronisk behandling av astma.

Kontraindikasjoner:
Mot produkter bør ikke gis til pasienter som tidligere har demonstrert. I det siste hos pasienter med moderat eller alvorlig nedsatt nyrefunksjon, og er kontraindisert i tilfeller av leverdysfunksjon eller skrumplever.

Merknader:
Periode, selv i fravær av symptomer bør tas regelmessig. Leukotriene antagonister er ikke indisert for behandling av akutte astmaanfall. Men mens behandling med zafirlukast i behandlingen av akutte astmaanfall kan videreføres. Ikke kan løses for å sikre en bronkospasme. Inhalerte eller muntlig kortikosteroider bør ikke igangsettes for å erstatte bruken av den plutselige. Under behandlingen kan øke serum transaminaser. ALAT bør måles i serum transaminaser og pasienten skal behandles som hensiktsmessig. Graviditet nytte / risiko forholdet bør vurdere. Skal gis til ammende mødre.

Bivirkninger:
Hodepine, eller gastrointestinale forstyrrelser kan forekomme. Urticaria, og overfølsomhetsreaksjoner inkludert Angio ødem, utslett er rapportert inkluderer gnagsår. Heving av serum transaminase nivåer ble observert. Kan øke forekomsten av infeksjoner hos eldre pasienter.

Legemiddelinteraksjoner:
Bruke Salicylsyre nivåer i plasma kan føre til et tilnærmet 45% økning. Plasmanivåer av erytromycin zafirlukastın utnyttelse er redusert med opptil 40%. Med bruk av teofyllin kan resultere i redusert plasma nivå av opp til 30%. Men påvirker ikke plasma nivåene. 54% reduksjon i AUC av zafirlukast Terfenadınle resultater. Terfenadin nivå uendret. Zafirllukast med warfarin bruk, ta opp 35% av tiden for maksimal prototrombin årsaker.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder